Sosyal Medya

Güncel

Arınç’ın ağabeyinin cenazesine hükümetten kimse katılmadı

Gül’ün kayınpederinin cenaze törenine devletin zirvesi katılmıştı



Eski BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın hayatını kaybeden 78 yaşındaki aÄŸabeyi Yıldıray Arınç, dün (23 Åžubat 2016) Manisa’da topraÄŸa verildi. Son günlerde hükümete ve CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan'a yönelik eleÅŸtirileri ile gündeme gelen AKP kurucularından Arınç’ın cenazesine hükümetten hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti. Eski bakanlardan Hüseyin Çelik ve Sadullah Ergin'in hazır bulunduÄŸu cenaze törenine AKP’den Van milletvekili BeÅŸir Atalay ve Manisa milletvekilleri Selçuk ÖzdaÄŸ, Murat Baybutar, Recai Berber,UÄŸur Aydemir ve Ä°smail Bilen katıldı.

Cenazeye katılmayan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül’ün ve BaÅŸbakanlık’tan herhangi bir çelenk de göndermemesi dikkat çekti. Ancak CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın Arınç’ı telefonla arayarak taziye dileklerini ilettiÄŸi belirtildi.

Arınç’ın cenazesine CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu ve TBMM BaÅŸkanı Ä°smail Kahraman çelenk gönderdi.


Gül’ün kayınpederinin cenazesine devletin zirvesi katılmıştı


11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül’ün 11 Åžubatta hayatını kaybeden Kayınpederi Ahmet Özyurt’un cenazesine ise Bülent Arınç’ın katılmadığı, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın yanı sıra BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, Meclis BaÅŸkanı Ä°smail Kahraman ve birçok hükümet yetkilisinin katıldığı dikkat çekmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.